Ak Partili ismin yönettiği Gaziantep Şahinbey Belediyesi, yaklaşık 60 milyon TL’ye mal olması beklenen okçuluk ve binicilik tesisi yaptırıyor. Ak Partili belediyenin yaptırdığı bu tesisi bugün CHP’li bir belediye yaptırsa ne olurdu? İşte bu sorunun cevabı merak konusu.

Ak Partili Gaziantep Şahinbey Belediyesi ilçe de bulunan okçuluk sahasının dışında bir de okçuluk ve binicilik tesisi yaptırıyor. Yaklaşık 11 bin metrekarelik alana yapılacak olan tesis için belediye bütçesinden yaklaşık 60 milyon TL, bu tesis için ödenek ayrıldı.

AYNI BELEDİYE 25 ARSA SATACAK

Bir yanda böyle bir tesisi yaptıran belediye, diğer yandan ise ilçe de bulunan 25 arsayı satacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan belediye meclisinde belediyeye ait 25 arsanın satılması için onay alındı. Belediyenin bu hamlesini TBMM’ye taşıyan ve meclis oturumunda bir konuşma yapan CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, sırf birilerine şirin gözükmek için 60 milyon TL’ye okçuluk tesisi yapan belediyenin, milletin malı olan 25 arsayı satacağını belirterek, ‘Madem paran yok, okçuluk tesisinin çok mu aciliyeti var? dedi.

BU İŞLERİ CHP’Lİ BİR BELEDİYE YAPSA NE OLURDU?

Ekonominin büyük sıkıntılı dönemden geçtiği bir ortamda iktidar partisinin bir belediyesi böyle bir tesis yaparken, arsa satarken kimseden ses çıkmıyor. Böyle bir adımı bugün CHP’li bir belediye yapsa ne olurdu? işte bu sorunun cevabını vermek oldukça zor.