Birkaç gündür yazdan kalma günler yaşatan hava, son dakika gelişmelerine göre yarından sonra değişecek. Yurda batıdan giriş yapacak olan yağışlı hava dalgası gelecek haftanın ilk günlerine kadar sürecek. Yurdun dört bir yanından yağmur haberleri gelecek ancak hava sıcaklıklarında çok büyük bir düşüş gerçekleşmeyecek. İşte hava durumu verilerine dair son haberler...

Kış ortasında mevsim rekorlarına ulaşan sıcak günler geride kalıyor. Meteoroloji’den gelen son haberlere göre yarından itibaren yağışlı hava geliyor. Son dakika verilerine göre yarın yurda batıdan giriş yapacak olan yağışlı hava dalgası ilerleyen günlerde adım adım yurdun doğusuna doğru kayacak ve gelecek haftanın ortalarına kadar devam edecek.

YAĞIŞLI HAVA DALGASI KAR GETİRECEK Mİ?

Türkiye’yi etkisi altına alacak yeni yğaışlı hava dalgasıyla sıcaklıklarda çok büyük bir değişim olmayacak. Sadece Doğu Anadolu Bölgesi’nin kuzeyinde kar beklenirken yurdun önemli bir kısmı yağmurun etkisi altında olacak. Küresel tahmin sistemlerine göre kar getirebilecek hava sisteminin 8-9 Şubat tarihlerinde gelme ihtimali bulunuyor, yeni hava sistemine dair detaylar yine sozcu.com.tr’de olacak.

İSTANBUL GÜNEŞE HASRET KALACAK

Yarından itibaren İstanbul’u etkilemesi beklenen yağmurlu hava günlerce devam edecek. Güneşli havanın keyfini süren İstanbullular için bugün son güneşli gün.