Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'ın rövanşında dünya devi Barcelona'yı Nef Stadı'nda ağırlayacak. Temsilcimiz de hedef, kendi saha ve seyircisi önünde Barca’yı devirerek adını ilk 8 takım içine yazdırmak.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki tek temsilcimiz olan Galatasaray, bugün çok önemli bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'ın rövanşında dünya devi Barcelona'yı Nef Stadı'nda ağırlayacak. Camp Nou'dan müthiş sayılabilecek bir sonuçla dönen Aslan, tam 123 ülkeden canlı yayınlanacak dev maçta Barcelona'yı eleyip, 22 yıl önce kazandığı bu kupaya bir adım daha yaklaşmaya çalışacak. Cim Bom turu geçerse, Türkiye ilk 15 iddiasını sürdürecek. Yoksa 2023-2024’te Avrupa’ya 4 takım yollayacağız.

TARAFTARDAN MAÇA YOĞUN İLGİ

Bugün oynanacak olan maç için Galatasaray taraftarı da elinden gelen desteği takımı için verecek. Yaklaşık 50 bin kişilik cimbom taraftarı, takımına vereceği destek ile önemli bir itici güç olacak. Zira, Barcelona maçı biletleri satışa sunulduktan kısa bir süre sonra bitmişti.

ZORLU MAÇ TSİ 20.45'TE BAŞLAYACAK

Nef Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Barcelona maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Bu akşam TSİ 20.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

BARCA HAZIRLIKLARI TAMAMLADI

Öte yandan Barcelona, dün gece yaptığı son antrenman ile zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Nef Stadı'nda teknik direktör Xavi Hernandez yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda denge çalışması gerçekleştiren oyuncular, takım halinde top kapma ve pas çalışması yaptı.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise Galatasaray maçının taktik çalışması üzerinde durulduğu bildirildi.

 

MN_PDW5n.jpg 1 / 6

PL_2J6KH.jpg 2 / 6

MN_1673z.jpg 3 / 6

KM_A47gx.jpg 4 / 6

OK_H0zP2.jpg 5 / 6

OK_0U5Dn.jpg 6 / 6