Parti içi huzursuzluklar, aday listelerine tepkiler ve son olarak Gaziantep’te halkla buluşması beklenen Genel Başkan Meral Akşener’in programının iptal edilmesi akıllara İyi Parti Gaziantep’i gözden çıkarttı mı? Sorularını getirdi.

İyi Parti Gaziantep’te sular durulmuyor. Seçime günler kala partinin 14 Mayıs seçimlerinde Gaziantep’te nasıl bir sonuç elde edeceği merakla beklenirken, diğer yandan parti içerisinde yaşanan gelişmeler ciddi şekilde can sıkıyor.
İL KONGRESİ…
Sıkıntıların ilk halkası il kongresi olarak değerlendiriliyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan il kongresinde, genel başkanın işaret ettiği aday seçilemedi. Hal böyle olunca, genel merkez ile yeni seçilen il yönetimi arasında huzursuzluklar başladı.

ADAY LİSTESİ

İl kongresinin ardından huzursuzluk, milletvekili aday listesinin belirlenmesinin ardından doruğa çıktı. Genel merkez Gaziantep’te pek adı duyulmayan ve örgüte yabancı olan Mehmet Mustafa Gürban’ı ilk sıraya koydu. Listelerin YSK’ya verilmesinin ardından parti örgütü içerisinden tepkiler artmaya başladı.

MERAL AKŞENER’İN PROGRAMININ İPTAL EDİLMESİ

Son birkaç gün içerisinde önce Genel Başkan Meral Akşener’in Gaziantep’e geleceği ve miting yapacağı bilgileri yayılmaya başladı. Daha sonra program esnaf gezisi olarak değiştirildi. Son olaraksa dün gece Akşener’in programının iptal edildiği bilgisine ulaşıldı.

GAZİANTEP GÖZDEN ÇIKARTILDI MI?

Son dönemde yaşanan bu gelişmeler kamuoyunda şaşkınlık yaratırken, son olarak Meral Akşener’in programının iptal edilmesi sonrası akıllara İyi Parti Gaziantep’i gözden çıkarttı mı? soruları geldi.