Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, 14 Mayıs seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Partililer ile birlikte kent merkezinde seçim çalışması yapan Pamuk, diğer yandan köylerde de partisinin seçim manifestonu anlatıyor. Pamuk, mültecilere harcanan milyarlarca doları Zafer Partisi iktidarında köylere aktaracaklarını söyledi.

Gaziantep şehir merkezinde Gaziler Caddesi, Karataş, sosyete pazarı ve halk pazarları gibi halkın yoğun olduğu bölgelerde seçim çalışması gerçekleştiren Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, köylere de önem veriyor.

ŞEHİR MERKEZİNDE DE KÖYLERDE DE ZAFER PARTİSİ'NE İLGİ BÜYÜK

Partisinin Yönetim Kurulu'undan Süreyya Pamuk ve Şehitkamil ilçe başkanı Gökhan Keskinsoy ile birlikte Sazgın, Gedik, Koçaklar, Yakacık, Uğurova, Dokuzyol, Uluş (Ezogelin Köyü), Uluyatır, Yukarı Yağcılar, Yolağzı, Yeşerti, Akçaköy ve Gökçeli köylerinde seçim çalışmaları yapan Pamuk, "Partili arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz ile birlikte dur durak bilmiyoruz. Yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve her gittiğimiz yerde Zafer Partisi'ne olan ilginin sürekli arttığını görüyoruz. Bu durum ülkemiz adına umut verici" diye konuştu.

ZAFER PARTİSİ İKTİDARINDA KÖYLERİ İHYA EDECEĞİZ

Köylerdeki seçim çalışmaları ile ilgili izlenmlerini aktaran Pamuk, iktidarın yanlış tarım uygulamaları ve köy okullarının kapatılmasının ülke tarımına büyük zarar verdiğini ifade ederek, "Zafer Partisi Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın da dediği gibi köy okullarını tekrar açacağız, bayrak çekilecek, İstiklal Marşı okunacak, Andımız haykırılacak" dedi.
Pamuk, şunları söyledi: “Bu iktidar döneminde 17 binden fazla köy okulunu kapattılar. Zengin aileler çocuklarını özel okula yolladı. Bahçesinde çocukların neşeyle oynadığı köy okulları kapanınca köy öğretmensiz kaldı. Taşımalı eğitim geldi, ama aileler hele kız çocuklarını uzağa yollamadı. Köy boşaldı. Tarım böyle geriledi. Zafer Partisi olarak seçim programında köy okullarını açma sözü verdik. Bir çocuk bile olsa okullar açılacak. Bayrak çekilecek, İstiklal Marşı okunacak. Andımız haykırılacak. Köyler yaşlıların ölümü beklediği yerler değil, beklediği yerler değil, üreten, konforlu yaşam alanları olacak."

MİLYARLARCA DOLARI SIĞINMACILARA DEĞİL KÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZA AKTARACAĞIZ

Türkiye'nin gıda, hayvancılık ve tarımsal ürün ihtiyacını karşılayan köylülerin uzun yıllardır ihmal edildiğini belirten Pamuk, "Atatürk'ün belirttiği gibi 'Köylü milletin efendisidir' parolasıyla hareket ediyoruz. Ülkemizde sayıları sürekli artan ve 10 milyona ulaştığı sürülen sığınmacıları ülkelerine göndererek, onlara milyarlarca doları Türk köylüsünün ihtiyaçları için harcayacağız" şeklinde konuştu.