Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Emine Ferhan Sağım, Başar Küçükparmak, TOBB Delegeleri Metin Erturhan, Cevdet Akınal, Cemil Turgay Direkci,  Burhan Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özgüler, Cengiz Konukoğlu, Ali Can Koçak, Hakan Aslansoy, İbrahim Kara, Bora Tezel ve Genel Sekreter Yusuf İzzettin İymen’in yer aldığı ziyarette, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Oda olarak güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ve yeni dönemde Gaziantep ve Türkiye için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan, bize sonsuz destek veren TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de, proje çalışmaları ve sanayicilerin sorunlarına çözüm bulma noktasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun desteklerini her zaman yanlarında gördüklerini belirterek, “Değerli Başkanımız hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemedi. Teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin her alanda daha da ileriye gitmesi için birlikte gayret göstereceğiz. Üretim, ihracat ve istihdam alanında rakamları daha yukarı çıkarmak için çalışacağız” diye konuştu.

Ziyarette genel ekonomi, sanayide yaşanan gelişmeler, bölgesel çalışmalar ve GSO'nun projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Program dilek ve temennilerin paylaşılması ile sona erdi.

“Bu e-posta ve ekleri gönderilen kişi veya kurum ile gönderildiği kişi veya kuruma ait özel, gizli veya yasak bilgiler içeriyor olabilir. İletinin yetkili muhatabı değilseniz e-posta içeriğinde yer alan gizli bilgileri ve kişisel verileri yetkisiz olarak elinizde bulundurmuş ve işlemiş kabul edileceğinizden iletiyi saklamayınız, kopyalamayınız, kullanmayınız veya iletmeyiniz. Mesajda yer alan bilgilerin üçüncü kişilere ifşa edilmesi etik kuralların ihlali anlamına geleceğinden mesajı ve ekleri gecikmeden yok ediniz, içindeki bilgileri kimseyle paylaşmayınız ve göndereni uyarınız. Gaziantep Sanayi Odası bu iletinin ve iletinin içeriğinde yer alan bilgi ve kişisel verilerin doğruluğu, bütünlüğü, iletilmesi ve benzeri hususlar konusunda garanti vermemektedir. İleti içeriğinde yer alan kişisel verilerin yetkisiz kullanımı ve işlenmesi sonucu Gaziantep Sanayi Odası’nın uğrayacağı her türlü zararı talep ve tazmin hakkı saklıdır. Gönderici, elektronik posta aktarımı sırasında meydana gelebilecek hata ve ihmallerden dolayı herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metinlerimize https://www.gso.org.tr/tr/genel-sayfa/sartlar-politikalar/kisisel-verilerin-korunmasi-kanunu-51.html linkinden ulaşabilirsiniz.