Gaziantep’te hizmet verenToyota Plaza Muhittinoğlu, otomobilleriyle “baharın tadını” çıkarmaları için kullanıcılarını fırsatlarla dolu “Bahar Servis Günleri” kampanyasından yararlanmaya davet ediyor. Toyota sahiplerinin araçlarının bakımlarını indirimli olarak yaptırmaları için düzenlenen 28 Şubat’ta başlayan “İlkbahar Servis Kampanyası” 16 Nisan’a kadar sürecek. Toyota Plaza Muhittinoğlu’ndaki kampanyada fren balata ve diskleri, silecekler, amortisörler ile debriyaj seti yüzde 25 indirimli olarak sunulacak.

Fırsatlarla dolu kampanya çerçevesinde, 3 yaş ve üzeri Toyota modellerinde Toyota orijinal motor yağı ve yağ filtresinde yüzde 20 indirim sağlanırken bakım işçiliğinde de yüzde 30'luk indirim yer alacak. Taşıma aksesuarları da kampanya kapsamında yüzde 15 indirimli olacak.

Toyota sahipleri indirim ve avantajlardan yararlanmak için servis randevularını online olarak da alabilecekler. Toyota Plaza Muhittinoğlu’na gelenlere Axess’e özel artı 4 taksit fırsatı da sunulacak. Kampanya dahilindeki indirim ve avantajlardan yararlanmak isteyen Toyota kullanıcılarının bahara bakımlı araçlarla girmeleri için yapmaları gereken tek şey otomobillerini Toyota Plaza Muhittinoğlu’na götürmeleri olacak.