Gaziantep’te baba şiddetine maruz kalan ve aldığı darbelerle ağır yaralanan 2 aylık Cihan bebek tedavi gördüğü Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nden sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.

Gaziantep’te, bir babanın uyguladığı şiddetin ardından aldığı darbelerle ağır yaralanan Cihan bebek, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından yoğun bakımda tedavisi süren, durumunun iyiye gitmesi üzerine de birkaç gün önce servise alınan Cihan bebek hastaneden taburcu oldu.

ANKA Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı İsmail Demir,” Bebeğimiz bize geldiğinde durumu iyi değildi. Beyinde kanama mevcuttu. Hemen yoğun bakımda tedaviye aldık. Zor bir süreçti. ANKA Hastanesi ekibi olarak bebeğimizi iyileştirmek için yoğun çaba sarf ettik. Neyse ki, Cihan bebek de yoğun bakımda tedavilere olumlu cevap verdi. Tetkikler sonucu beyindeki kanamada artış saptamadık. Bulgularının stabil olması, beslenmesinin daha iyi olması üzerine birkaç gün önce de servise çıkarmıştık. Yaptığımız son kan tetkiklerinde bir problem görünmüyor. Solunum ve beslenmesi de iyi durumda. Beyninde kalıcı bir hasar da mevcut gözükmüyor. El, kol ve bacaklarını rahatlıkla hareket ettirebiliyor. Sağlığına kavuşan bebeğimizi taburcu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabii minik hastamızın kontrol ve takipleri devam edecek.” dedi

ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram da, “Cihan bebeğimizi bugün sağlıklı bir şekilde uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz. Umarız bundan sonra yaşadığı travmaları unutacağı güzel bir hayatı olur.” diye konuştu.