İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN, KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT DÖNEMİNDE 'SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN' SLOGANIYLA YAPILAN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR.

İçişleri Bakanlığı’nın kontrollü sosyal hayat döneminde 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla başlattığı denetimler kapsamında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Vali Davut Gül, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Gaziantep İl Müdürü Mehmet Karayılan, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, ile birlikte Almacı Pazarı ve Güneykent esnafını ziyaret ederek maske dağıtıp, sosyal mesafe, hijyen kurallarına uyulması yönünde daha fazla hassasiyet gösterilmesini istedi.

HERKESİN KURALLARA UYMASI GEREK

Vali Davut Gül, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini belirterek  “İçişleri Bakanlığımızın her hafta covid 19’a karşı denetimleri oluyor. Biz de Almacı Pazarı civarından başlayarak, Gaziantep’in tarihi caddelerinde, sokaklarında ve hanlarında Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Gaziantep İl Müdürü Mehmet Karayılan ile birlikte denetimler yapıyoruz. Vatandaşlarımızı Koronavirüsüne karşı uyarıyoruz. Herkesin kurallara uyarak maske, mesafe ve hijyen konusunu kendi işyerinde uygulamasını istiyoruz. Bu kurallara uyarak bu sıkıntıyı atlatacağız. Hassasiyet gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KİMSENİN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  korona ile mücadelenin ancak hep birlikte verilecek mücadeleyle sonuca varabileceğini belirterek, “Covid 19 hastalığı ile alakalı hassasiyet oluşturmak ve maske dağıtımı yapmak amacıyla Gaziantep Valimiz ve Kaymakamımızla birlikte farklı zamanlarda denetimler yaptık. Böylece hem esnafımızı ziyaret etmiş hem de maske mesafe hijyen konularını hatırlatarak vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz. Hiç kimsenin bu hastalığa yakalanarak zarar görmesini istemiyoruz. Kurallara riayet edersek, bu hastalığı ülke olarak en kısa sürede atlatacağımızı ümit ediyorum” dedi.