100. YILDA 100 HAYIRSEVERE ADIM ADIM…

Gaziantep Valiliği tarafından Gaziantep Modeli ile başlatılan ‘100. yılda 100 hayırsever’ kampanyasına destekler sürüyor.  Gaziantep’in kadirşinas hayırseverleri gönül birliği ile şehrin eğitimine, geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

Kampanya kapsamında Gaziantep’te faaliyet gösteren Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 32 derslikli Binevler Anadolu Lisesinin isim hakkının verilmesini içeren protokol için imzalar atıldı.  

Valilikte düzenlenen imza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, 100. yılda 100 okul hedefiyle çıkılan yolda Gaziantep’in kadirşinas hayırseverlerine güvendiklerini belirterek, “ Kampanya kapsamında her hafta protokoller yapıyoruz. Bugün de Musa beyle beraber Oba Makarnanın isim hakkını aldığı 32 derslikli bir okulun protokolünü imzalıyoruz. Oba Makarnacılığa teşekkür ediyoruz, hayır hasenat noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorlar. 100. yılda 100 hayırsever kampanyamıza da bu noktada destek verdiler. İnşallah sonraki nesiller de bugün gösterilen bu hayırseverliği devam ettirirler” dedi.

Vali Yardımcısı Rızvan Eroğlu,  Gaziantep’in eğitim ve öğretim anlamında altyapısal ihtiyacının devam ettiğini ifade ederek buna bir nebze olsun soluk aldırdıkları için Oba Makarna ailesine şükranlarımı sundu.

Oba Makarnacılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü ve yönetim kurulu üyesi Alpaslan Özgüçlü, ise okul yapılmasına vesile olan Vali Davut Gül’e teşekkür ederek, 100. yılda 100 hayırsever kampanyasına destek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de Gaziantep’in eğitimine önemli bir katkı sunan Oba Makarna ailesine teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında protokol imzalanarak hayırlı olması temennisinde bulunuldu.